*** Irjalan Omakotiyhdistys on vireä eri harrastusmuotoja jäsenkunnalle tarjoava yhteisö.  ***  Yksi vireästi toimiva toimintamuoto on, että yhdistyksellä on oma kuoro "Stemmarit" , joka esiintyy mm. omissa juhlissa, retkillä sekä naapuriyhdistyksien erilaisissa tilaisuuksissa. *** Stemmarit -kuoroa johtaa Markku Huhtala ja häneen voi ottaa yhteyttä, jos haluat liittyä mukaan. ***
Puheenjohtajan pasta

Irjalan Omakotiyhdistyksen
JUHLATALO IRJALAN MAKASIINI

Pohjakartta ja
varustetaso

Rakennuksessa on kaksi noin 61 m2 :n suuruista salia, joista toisessa salissa on pitkiä ja pyöreitä mäntypuisia pöytiä sekä penkkejä ja tuolia. Tätä salia pääosin käytetään juhlaruokailuun. Toisessa salissa on DVD - radio ja vahvistinyhdistelmä. Yhdistyksellä on lisäksi valkokangas ja videotykki, joita vuokrataan tarvittaessa.  Juhlatalon keskellä on keittiö, jonka Tampereen kaupunki kunnosti 15.10.2012 täysin ja tällöin keittiön kaikki koneet, kaapit ym. uusittiin.

Näiden lisäksi yhdistys vuokraa juhlatelttaa ulkona kesällä järjestettäviä juhlia varten.

Lähemmät tiedot saa ko. talon hoitajalta, jonka yhteystiedot alla.

Irjalan Makasiinin varaukset sähköpostilla:
info(at)irjalanomakotiyhdistys.fi

Irjalan Makasiinin vuokraukset