Liikuntaa:

• Irjalan Omakotiyhdistyksen jumppa jäsenperheille Irjalan Makasiinilla keskiviikkoisin 5.9. alkaen klo 17.45-18.30. (Kausi 25 e jäseneltä)
  • Irjalan kirmaajat – Liikuntaa ja lenkkeilyä, liity mukaan WhatsApp-listalle ottamalla yhteyttä osoitteeseen kirmaajat@irjalanomakotiyhdistys.fi

Musiikkia:

• Stemmaset – Irjalan omakotiyhdistyksen kuoro, jota johtaa Markku Huhtala. Kuoro esiintyy muun muassa omissa juhlissa, retkillä ja naapuriyhdistysten juhlissa. Uudet jäsenet ovat tervetulleita.
      Yhteystiedot: Markku Huhtala ‭040 506 9753‬ / Kaisu Lager-Ruuti 040 702 2465 / stemmaset@gmail.com

Lapsille:

Muuta:

• HNV:n järjestämä Makasiinin ikinuoret Irjalan Makasiinilla keskiviikkoisin klo 10.00 (ikäihmisille, omaishoitajille ja muille kiinnostuneille)