Irjalan Omakotiyhdistyksen uutisia!

Irjalan Omakotiyhdistyshän kunnosti talkoilla 1980-luvun lopulla Irjalankujalla Tampereen Takahuhdissa Irjalan kartanon pihapiirissä olevan viljamakasiinin.

Irjalan uusi kartanorakennus valmistui 1890-luvun lopussa ja kun tila tuli kaupungin omistukseen 1950-luvun puolessa välissä, aloitti päärakennuksessa Irjalan koulu, josta viimeiset oppilaat siirtyivät vuoden 2011 keväällä Ristinarkun kouluun. Tämän jälkeen Tampereen kaupungin toimesta Irjalan kartanon päärakennus kunnostettiin täydellisesti ja uudistettiin pihassa oleva leikkipuisto päiväkotikäyttöön.

Varaa juhlien pitopaikaksi
IRJALAN MAKASIINI