Kategoria: Tapahtumat

Omakotiyhdistyksen kevään tapahtumia perutaan koronan takia

Posted in Makasiiniviesti, Muut, and Tapahtumat

Irjalan omakotiyhdistyksen hallitus on päättänyt, että koronaviruspandemian johdosta makasiiniviestissä 2/2020 ilmoitetut tapahtumat

• Pääsiäisaskartelu 24.3.
  • Stemmaset konsertti 19.4.

on peruutettu.

Toimintaa jatketaan sitten, kun koronavirus-epidemiauhka on poistunut ja Valtioneuvosto palauttaa kokoontumisluvan.

Suunnitelmissa olevia tulevia tapahtumia, joiden toteutuminen vahvistetaan vielä erikseen:

• Valtakunnallinen siivouspäivä la 9.5.2020 (makasiinilla tarjoillaan makkaraa ja mehua)
  • Syksyn aikana eri teemaisia asukasiltoja Makasiinilla (mm. yhteislaulu ja teema-askartelu)
  • Retki Kintulammelle syksyllä
  • Yhteiset sauvakävely-lenkit syksyllä
  • Puurojuhla joulukuussa

Tulevista tapahtumista ilmoitetaan Irjalan omakotiyhdistys ry:n
facebook-sivuilla ja makasiiniviestillä.

Irjalan omakotiyhdistyksen hallitus

Vastaava tiedotus on annettu myös Makasiiniviestissä 3/2020

Irjalan omakotiyhdistyksen hiihtokisat su 17.2.2019

Posted in Tapahtumat

Irjalan omakotiyhdistyksen hiihtokilpailut lapsille järjestetään su 17.2.2019 (latutilanteen salliessa).

Ilmoittautuminen klo 10-11 Makasiinilla, josta saa numerolapun. Sarjat eri ikäisille lapsille: alle 4v, 4-6v, 6-8v, 8-10v ja 10-12v. Kisat käydään Linnakadun viereisellä pellolla sähkölinjan alla. Ensimmäinen sarja alkaa klo 11.15 ja kisataan sarja kerrallaan.

Tarjolla hernekeittoa, mehua ja laskiaispullia. Mäenlaskua – pulkat ja liukurit mukaan!

Tervetuloa koko perheen voimin! (vapaa pääsy)

Ilmoittautumiset viimeistään pe 15.2. palaute@irjalanomakotiyhdistys.fi (hernekeitto – ja pullamäärän arvioimiseksi)

Vilttikirppis Makasiinilla la 18.8.2018 klo 11-15

Posted in Tapahtumat

Irjalan omakotiyhdistyksen vilttikirppis Irjalan makasiinilla lauantaina 18.8. klo 11-15. Tapahtuma pidetään sisätiloissa, sillä Makasiinin pihalla on viereisen koulutyömaan takia heikosti kirppispaikkoja.

Varaa myyntipaikkasi 14.8. mennessä laittamalla viestiä osoitteeseen palaute@irjalanomakotiyhdistys.fi. Myyntipaikka on maksuton. (Myyntipaikat jaetaan ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille, muille paikkoja, jos tilaa on.)

Kirppiksen aikana Makasiinin toisessa päädyssä Heini Rinne opettaa shakkia lapsille ja aikuisille klo 11–12. Voit ottaa myös oman pelin mukaan. Mahdollisesti muitakin lautapelejä.

Tarjolla kahvia ja mehua.

Kevätkokous su 15.4.2018 Makasiinilla

Posted in Kokoukset, and Tapahtumat

Kokous alkaa klo 16. Kokouksessa on käsiteltävänä mm. omakotiyhdistyksen vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä toiminnantarkastajien lausunto. Kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita, näin pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan.

Kokouksen alustaa Pirkanmaan Jätehuollon tekninen päällikkö Timo Varsala. Aiheena on bio- ja muiden jätteiden käsittely ja kierrätys omakotiasujan näkökulmasta.

Lastenhoito on järjestetty kokouksen ajaksi lapsiperheille.

Kokouksessa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa!